Hinnasto

Hinnat 31.12.2022 asti
 • Arkipäivät Alk. 190€

  Vrk

 • Viikonloput Alk. 650€

  Pe-Su

 • Koko viikko Alk. 1400€

Lisäpalvelut

 • Loppusiivous 99€

  Suositellaan

 • Vuodevaatteet ja pyyhkeet 15€/ hlö

  Suositellaan

 • Ulkoporeallas 180€

  Jos varaus tehdään vasta saapuessa hinta on 195€.

 • Syöttötuoli 10€
 • Lasten matkasänky 20€
Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

vuokrausehdot

Himospilven osoite on Hiihtäjänpolku 1A, 42100 Jämsä.

Mökkivaraus on sitova, kun olet tehnyt varauksen. Varausmaksun ensimmäinen osa, 50 % hinnasta, tulee suorittaa 7 vrk:n kuluessa varauksen tekemisestä ja loppuosa 30 vrk ennen varauksen alkua. Mökki on käytettävissä tulopäivänä klo 16 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä ellei toisin ole sovittu. Mökkiin saa majoittua enintään 12 henkilöä.

Mikäli vuokralainen ei maksa maksuja ajallaan voidaan varaus perua ilman erillistä ilmoitusta. Peruutusmaksu on 100€. Varausmaksun ensimmäinen osa palautetaan peruutusmaksua (100€) lukuun ottamatta, jos peruutus on tehty viimeistään 30 vrk ennen varauksen alkua. Mikäli varaus peruutetaan myöhemmin kuin 30 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua ei vuokralaisen suorittamia maksuja palauteta lainkaan.

Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme vakuutuksen ottamista.

Mökin omistaja voi peruuttaa maksetunkin varauksen, mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure). Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. kiinteistöön kohdistunut yllättävä vahinko. Mökin omistaja ilmoittaa asiakkaalle peruutuksesta mahdollisimman pian ja maksaa majoitushinnan takaisin. 

Mikäli majoittujat pitävät kohtuutonta meteliä eivätkä usko vartijan huomautuksesta hiljentyä, voidaan varaus perua heti. Tällöin mökin asukkaat joutuvat luovuttamaan mökin välittömästi ja mökin vuokramaksua ei palauteta.

Avaimet noudetaan HimosLomien Himos Center vastaanotosta, Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä.

Puh. 020 711 9210

Majoituskohteen avain luovutetaan vain varaajalle tai hänen etukäteen ilmoittamalleen täysi-ikäiselle henkilölle vastaanoton aukioloaikoina. Varausnumero sekä henkilöllisyystodistus on esitettävä Himos Center vastaanotossa avainta noudettaessa.

Mikäli majoittuminen tapahtuu aukioloaikojen ulkopuolella, on siitä ilmoitettava HimosLomille ja sovittava luovutus erikseen (Aukioloajat: www.himoslomat.fi/himoslomat/info-tulijalle/)

Jos avain katoaa, asiakkaalta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset. Ovenavausmaksu 50€ arkisin klo 8 – 18, muina aikoina 80€.

Liinavaatteet pedattuna ja pyyhkeet majoittuja määrän mukaan toimitetaan mökkiin 15€ henkilö (suosittelemme). Loppusiivous 99€ (suosittelemme). Mikäli vuokralainen tekee loppusiivouksen itse edellytämme hyvää siivouksen tasoa. Lattiat imuroitu ja pesty, astiat pestyinä paikoillaan, roskat ja tyhjät pullot/tölkit vietyinä, huonekalut paikoillaan, piha-alue siistinä mahdolliset roskat, tupakantumpit ja nuuskat poistettuina.

Vaikka lähtösiivous olisikin tilattu, edellytämme kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli
huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä lähimpään jätepisteeseen sekä
tahrat ja likajäljet poistettuna. Myös lomakohteen piha-alue tulee olla siisti. Mikäli majoituskohde
on jätetty kokonaan siivoamatta, perimme erillisen siivousmaksun joka on vähintään 90€.

Poreammeen käyttöohjeet löytyvät mökkikansiosta. Himospilvellä on oikeus
periä ylimääräinen huolto- tai siivousmaksu (alk. 150 €) mikäli käyttöohjeita ei ole noudatettu.
Alueelle ei saa tuoda siirrettäviä paljuja/uima-altaita tms!!!!!

Mikäli varauksen päättyessä lomakohteen siisteys ei vastaa edellä esitettyä ja mökin vuokranantaja joutuu sen siivoamaan/kunnostamaan ennen seuraavan asiakkaan saapumista, veloitetaan siitä jälkikäteen työtuntien mukaan 78€/ tunti. Suurta ja erityistä puhdistustyötä vaativa työ 120€/ tunti.

Ulkoporeammeen ollessa likainen veloitamme sen puhdistuksesta 200€.

Mökin vuokraaja on vastuussa vuokrausaikana kaikesta irtaimistoon ja mökkiin kohdistuneista vahingoista, sekä korvausvelvollinen aiheuttamistaan vahingoista. Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä vierasta omaisuutta kohtaan, asiaa käsitellään ilkivaltana, joka ilmoitetaan aina poliisille ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus.

Asiakas on myös korvausvelvollinen, jos mökki on jätetty epäsiistiin kuntoon ja normaali siivousaika ei riitä sen puhdistamiseen.

Vahingosta on välittömästi ilmoitettava omistajalle.

Tupakointi on kielletty sisätiloissa. Jos kieltoa rikotaan veloitetaan tuuletusmaksu 200€. Jos haju ei lähde tuulettamalla veloitetaan toimenpiteistä, jotta saadaan mökki hajuttomaksi alkaen 100€/ tunti sekä tarvittavat aineet ym. tarvikkeet.

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kun varauksessa on määritelty. Teltalla tai asuntovaunulla/ asuntoautolla leiriytyminen on lomakohteen tontilla kielletty. Vartiointiliike valvoo mökkiä ja tonttia ja tarvittaessa puuttuu asiaan.

Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) ei vuokranantaja ole velvollinen korvaamaan rikkoutumisia tai äkillistä muutosta mökissä. Vuokranantajalla on myös oikeus peruttaa varaus jos force majeure toteutuu.

Mikäli tämän vuokrasopimuksen erimielisyyksiä ei voida ratkaista osapuolten välisillä neuvotteluilla niin ratkaistaan riita-asiat Keski-Suomen käräjäoikeudessa.

Kaikki varaukseen tai mökin kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi mökin omistajalle.